Tonijnwrap met verse kaas

wrap

Recept tonijnwrap met verse kaas voor 4 personen

Zin in een originele lunch? Probeer dit recept uit. Deze tonijnwrap is snel klaar, in slechts 30 minuten! Het is eenvoudig te bereiden en daarbij ook licht te verteren!

Ingrediënten

  • 4 zachte tortilla’s
  • 1 groot blik tonijn natuur
  • 2 hardgekookte eieren
  • 4 eetlepels Dilea verse kaas
  • ½ komkommer
  • Sap van 1 citroen
  • 2 takjes koriander
  • Cayenne- of espelettepeper

Bereiding

Was de komkommer en snijd hem in dunne staafjes. Prak daarnaast de hardgekookte eieren met behulp van een vork, verbrokkel de uitgelekte tonijn en hak de gewassen koriander fijn.
Meng nu de verse kaas van Dilea met deze eieren, de tonijn en de koriander. Voeg het citroensap en de peper toe nar smaak.
Bereid de tortilla’s voor; besmeer ze met dit mengsel van verse kaas en snijd ze in drie stukken. Leg een staafje komkommer aan de rand van een stuk tortilla en rol zeer strak op. Draai ze afzonderlijk in vershoudfolie en bewaar het in de koelkast.

Tip voor meer afwisseling

Vind je tonijn in blik maar niets? Dit recept is ook heerlijk met gerookte forel, gegrilde kipfilet, chorizo, gegrilde groenten… Laat je fantasie maar gaan!

Voedingswaarden (per tonijnwrap)

  • Energie: 260 kcal
  • Eiwitten: 18,3 g
  • Vetten: 10,5 g
  • Koolhydraten: 22,1 g
  • Calcium 54 mg