Yoghurtijsrepen

frozen yoghurt bars

Een verfrissend en lactosevrij recept van yoghurtijsrepen met de Griekse yoghurt van Dilea! Ideaal als gezond tussendoortje of smaakvol dessert. IJsrepen met yoghurt op Griekse wijze, zonder lactose, maar met heerlijk vers fruit en granola als afwerking. Een recept van blogster Simply Morane.

De ingrediënten voor 4 personen 

  • 4 potjes yoghurt op Griekse wijze van Dilea
  • Een handvol frambozen (vers of bevroren)
  • Een handvol blauwe bosbessen (vers of bevroren) 
  • 2 eetlepels granola
  • Kokosschilfers
  • Citroenzeste

Bereiding

  1. Leg een vel bakpapier in een kleine, rechthoekige cakevorm en giet de yoghurt erin. Je kan ook muffinvormpjes gebruiken in siliconerubber.
    2. Verdeel het fruit, de citroenzeste en de granola over de yoghurt.
    3. Plaats enkele uren in de ijskast.
    4. Snijd in repen en … smullen maar!

Dit recept is ontwikkeld door Simply Morane

frozen yoghurt bars 1 frozen yoghurt bars 2