Het verschil tussen Dilea en andere producten op de markt!

Lait-Dilea-lactose-sucre

Dilea Zero Lactose, een gevarieerd assortiment van lactosevrije zuivelproducten, zodat je terug kan genieten van de goede smaak van melk. Maar ken je het verschil tussen halfvolle melk van Dilea en andere producten op de markt? We zetten alles even op een rijtje!

Het verschil tussen Dilea en ‘andere varianten’

Dilea heeft een belangrijke belofte: een uitgebreid gamma melkproducten bieden die gegarandeerd 100% lactosevrij zijn. En dit, terwijl alle voedingskwaliteiten en de originele smaak van de klassieke melkproducten behouden blijven.

Het verschil tussen klassieke melk en Dilea halfvolle melk is het gebrek aan lactose in deze laatste. Dit is dan ook onmiddellijk het grote verschil met de meeste alternatieven op de markt. Heel wat melkproducten op de markt zijn lactose-arm. Dit betekent dat er nog een kleine hoeveelheid lactose aanwezig is in het product waardoor ze niet gegarandeerd 100% lactosevrij zijn.

Plantaardige alternatieven (op basis van rijst, amandelen, hazelnoten, soja en haver) zijn ook lactosevrij maar hebben daarentegen een andere smaak en worden anders gebruikt in de keuken. Ze bevatten ook vaak toegevoegde suikers en aroma’s en hebben van nature niet dezelfde voedingsstoffen als melk, noch hetzelfde effect op de gezondheid. Lees meer!

Nog een voordeel van de Dilea halfvolle melk: vitaminen!

Nog meer goed nieuws! Dilea verbetert bovendien ook de nutritionele samenstelling van zijn halfvolle melk: het bevat belangrijke vitaminen waardoor het bijdraagt aan je dagelijkse behoefte van vitamine E, D, A en foliumzuur. Vanaf vandaag is de verpakking van Dilea halfvolle melk ook duurzamer geworden en voor bijna 80% recycleerbaar!