Aardappelen in de schil | Dilea Zero Lactose

Aardappelen in de schil

Probeer deze klassieker van aardappelen in een nieuw jasje, met een lichte saus op basis van verse kaas van Dilea Zero Lactose® en dille.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de aardappelen onder koud water en dep ze goed droog. Prik ze rondom in met een vork, zodat ze straks niet barsten. Leg ze vervolgens op een bakplaat met bakpapier. Bak 50 minuten in de oven. Snijd ze vervlgens open, leg er twee stukjes forel in en een lepel van de verse kaas. Werk af met enkele plukjes dille.
  2. Voor de saus: meng de verse kaas in een kom samen met de mierikswortel, de gewassen dille en het sap van de halve citroen. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de forelfilets in minifilets.

Tip

Vergeet de aluminiumfolie in dit recept en verklein op deze manier je ecologische voetafdruk! Leg de ongeschilde aardappel in de oven, de schil wordt op deze manier lichtjes krokant en is nadien nog eenvoudiger te verwijderen!

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!