Dip avocado-spinazie en rode biet

Dilea-Recept-Dip-Avocado-Spinazie-Rode-Biet

Recept voor dip met avocado-spinazie en rode biet voor 8 personen

Een heerlijke huisgemaakte dip op basis van groenten. Deze tapenades zijn ideaal voor een fris veggiehapje onder vrienden! Probeer ze uit, het is heel eenvoudig te bereiden en snel klaar.

Ingrediënten dip met rode biet

Bereiding

Snijd de rode bieten in blokjes en meng ze met de yoghurt en de za’atar. Kruid met peper en zout.

Zet 1 uur in de koelkast voor het opdienen. Werk af met de gehakte pistachenoten en de munt.

Tip

Za’atar is een Libanese kruidenmengeling dat kan vervangen worden door witte sesamzaadjes en gemalen komijn. Geef de dips meer pit door enkele tabascodruppels toe te voegen (avocado-spinaziedip) of het sap van 1/2 citroen (bietendip).

Ingrediënten avocado-spinazie dip

Bereiding

Mix alle ingrediënten met het limoensap. Breng op smaak met peper en zout.

Zet minstens 1 uur in de koelkast voor het opdienen. Werk af met wat koriander.