Granolataartjes met chocolade

Recept-dilea-granolataartjes-chocolade

Recept van granolataartjes met chocolade voor 10 personen

Zoek je nog een origineel recept  voor een nagerecht dat snel een eenvoudig te bereiden is? Ontdek deze mini granolataartjes, prima voor feestgelegenheden alsook als tussendoortje.

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Voor de granolataartbodems: meng de havervlokken met 30 g amandelen. Voeg honing, kaneel en gesmolten boter toe en meng goed.

Maak 10 taartbodems in beboterde kleine taartvormpjes. Druk de randen van de granola goed aan.

Bak de taartbodems 15 minuten in de oven, tot ze goudbruin zijn. Laat afkoelen. Vul de taartjes met de chocoladeroom en werk af met de aardbeien fijngehakte amandelen.

Tips

Controleer of de havervlokken gegarandeerd glutenvrij zijn als je ook glutenintolerant bent. Je kan als alternatief voor de chocoladeroom ook de vanilleroom Dilea Zero Lactose® gebruiken of zelfs yoghurt Dilea Zero Lactose®, opgewerkt met wat honing en enkele druppels vanille-extract.