Halloween taart | Dilea Zero Lactose

Halloween taart

Wow-effect gegarandeerd op halloween met dit 100% lactosevrije recept van kanstanjepompoen taart met feta!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Rol het taartdeeg met het bakpapier uit in een taartvorm en prik het deeg in met een vork.
  3. Klop de eieren los met de room en kruid met peper en zout. Snijd de feta in blokjes. Snijd de kastanjepompoen in schijven van dezelfde dikte (met een mandoline gaat het sneller) en vervolgens in stukjes van 3 cm.
  4. Verdeel 2/3 van de fetablokjes over het deeg en leg er de pompoenschijfjes in een cirkelvorm op. Werk van buiten naar binnen. Voeg de rest van de feta en de rozemarijn toe en overgiet alles met het eierroommengsel.
  5. Dek af met aluminiumfolie en bak de taart 30 minuten in de oven.

Tip

Dit feestmaal is een hit in de herfst én in de winter. Maak deze grappige bezemsteeltjes samen met de kinderen! Gebruik gluten- en lactosevrij taartdeeg als je ook glutenintolerant bent.

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!